Rebirthing cacao ceremonie

Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Rebirthing cacao ceremonie

Bijna iedereen heeft in min of meerder mate een geboortetrauma opgelopen, of je nu op natuurlijke wijze, met behulp van een tang, nap of via een keizersnede bent geboren - het feit is dat je een warme en (voor de meeste) koesterende omgeving hebt verlaten voor een felle, harde, soms wrede wereld. 

Het scheiden van moeder een kind, het doorknippen van de navelstreng voordat de hartslag helemaal verdwenen is uit de navelstreng. Het ondersteboven houden en de klap op je billen om de ademhaling te stimuleren, met als gevolg een vernauwing van de ademhaling.

Geboorteprocessen waarin traumatische moment zitten hebben gevolgen voor de rest van je leven. We kunnen zeggen dat de manier van geboorte een effect heeft op de gevoeligheid van stress in je leven.  

Een bijna-dood ervaring, of het verliezen van een tweelingbroertje of – zusje noemen we zielsverlies in de buik.  

Meer info

De impact die je geboorte op je heeft gehad beïnvloedt elke volgende reactie in je leven - het is de start van een keten aan gebeurtenissen waarover je (als baby) weinig controle had. 

Als we terug konden gaan naar onze geboorte en onze oorspronkelijke reactie op onze vroege intrede in de wereld konden veranderen - het zien zoals een buitenstaander zou doen en voor wat het werkelijk was - in plaats van hoe we voelden dat het was op dat moment - zou onze hele perceptie van het leven worden veranderd. 

Rebirthing is een proces van vertrouwen toelaten, overgave en alle controles los mogen laten.  

Met Rebirthing wordt je de kans geboden om terug te gaan naar jouw geboorte, en dit proces te helen. Dit doe je door je ademhaling helemaal open te stellen voor jezelf, en alle negatieve ervaringen om te zetten.  

Tijdens de Rebirthing wordt er gebruik gemaakt van een bewuste verbonden ademhaling. Een ademhaling zonder pauzes, in en uit, in en uit zijn aan elkaar gekoppeld. Deze ademhaling kan toegang geven tot je onderbewustzijn, jouw levensbibliotheek. Het is een bewaarplaats van al onze niet uitgedrukte gevoelens. Deze bibliotheek is ons geheugen waarin we ons verleden met ons meedragen. 

Bij deze ceremonie is er plaats voor 9 vrouwen, begeleid door Pauline Trum (Ceremonie begeleider en Trauma Coach), om een innerlijke reis gaan maken.

Inhoud Ceremonie:

  • Rebirthing ceremonie
  • Ademreis
  • Cacao ceremonie

Pauline is aanwezig om je te begeleiden tijdens jouw reis.

Contra indicaties cacao

De enige contra-indicaties voor de cacao ceremonie is een hoge bloeddruk (ook met medicijnen), hartproblemen en het gebruik van SSRI-medicatie (bijvoorbeeld antidepressiva en slaapmedicatie). Als je zwanger bent, zou het in principe geen kwaad kunnen, maar doe het dan alleen na overleg met de begeleider van de ceremonie. Je kan ook deelnemen aan de baarmoeder healing ceremonie zonder het drinken van de cacao.


Wees welkom, ik begroet je graag bij Zonnevlecht Opleidingen in Wijk en Aalburg.

Bijna iedereen heeft in min of meerdere mate een geboortetrauma opgelopen.

Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Cursuskosten € 122,- (vrij van btw)

Voor wie is deze ceremonie?

Voor alle vrouwen, jong en oud.

Cursusdata
Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Online

Pauline Trum 

Net als vele anderen ben ook ik op reis naar de kern van mezelf. Hoe meer ik over mezelf leer, des te dieper en krachtiger mijn werk wordt. De reis blijft voortduren en ik geniet van het proces. Mijn eigen reis en ontwikkeling geeft mij de mogelijkheid om mijn studenten te bekrachtigen, te inspireren om te transformeren en het maximale uit zichzelf te halen.


Mijn kracht is om een veilige, ondersteunende, ontspannen en fijne leeromgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. In deze omgeving is het voor mijn studenten mogelijk hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.


Ik ben iedere keer bijzonder dankbaar dat ik aanwezig mag zijn bij deze zelf-ontdekking

Ceremonie details

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Soort studie

Ceremonie in groepsverband

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Investering

€ 122,-- (vrij van btw) waarvan € 25,00 inschrijfkosten.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Niveau

n.v.t.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Tijd 

11.00 tot 15.00 uur

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Voor wie

Alle vrouw, jong en oud

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Locatie

Zonnevlecht Opleidingen
Wijk en Aalburg
Van 11.00 tot 15.00 uur