Zonnevlecht Opleidingen Online

Breathwork ceremonie met cacao

Miracles are possible

Naar het aanbod

Breathwork ceremonies

Mijn naam is Kumu Pauline Kealohi Trum. Sinds 2001 bestudeer ik het Hawaiiaanse Sjamanisme. In 2016 ben ik in Kauai (Hawaii) beëdigd tot Hawaiian Healer en heb ik mijn Hawaiiaanse naam Kealohi (wat Sparkle and Shine betekent) mogen ontvangen. Ik deel mijn kennis en gebruik van het sjamanisme op de juiste wijze, en geef deze met veel eer en respect door aan mijn studenten.

Kumu betekent leermeester, docent en bron. Ik ben vereerd en dankbaar dat ik jouw bron mag zijn.

Via de ceremonies en rituelen vanuit het Hawaiiaanse sjamanisme is het mogelijk dat de ontvanger oude patronen, overtuigingen, beperkingen en negatieve gedachten, die zijn opgeslagen op celniveau, volledig los kan laten. Vaak wordt er gedacht dat overtuigingen en negatieve gedachten en gevoelens worden opgeslagen in ons brein, dit is echter niet helemaal waar. Deze negatieve invloeden op ons lichaam worden opgeslagen in de cellen van ons lichaam, als celherinnering.

Ademwerk (Ha Breath) is een belangrijk onderdeel van het sjamanisme. De verdeling van de ademhaling, door het lichaam is de essentie van de Schepper, Universele energie, Bron of welke naam je er ook aan wilt geven. Het is een oude Hawaiiaanse methode om de energiestroom te verhogen en te verbeteren. Tijdens de ceremonies werk ik graag samen met Mama Cacao, een prachtige hartopener.

Als Hawaiian Shamanic Healer begeleid ik jou graag tijdens onderstaande ceremonies:

Bekijk de ceremonies

Zonnevlecht Opleidingen Trauma Release Pauline Trum Opleiding

Ademcirkel met 

cacao ceremonie

Innerlijk Kind cacao ceremonie

Womb Healing cacao ceremonie

Op zoek naar iets specifieks?