Ademreis (breathwork) met cacao ceremonie

Zonnevlecht Opleidingen Trauma Release Pauline Trum Opleiding

Ademcirkel en cacao ceremonie

Lieve vrouwen,

In de prachtige ruimte van Zonnevlecht Opleidingen ligt een unieke ervaring op jullie te wachten; een ervaring waarin toewijding aan zelfonderzoek en zielsgroei centraal staan. Ik ben Pauline Trum, jullie ademcoach en ademreis begeleider en ik nodig jullie hartelijk uit om deel uit te maken van deze cirkel van negen vrouwen, die samen op reis gaan door de diepten van innerlijke heling en transformatie.

Ceremonie details

Tijdens de ceremonie verenigen we twee krachtige rituelen tot een harmonieus geheel: de Verbonden Ademhaling en de heilige Cacao-ceremonie, zorgvuldig afgestemd op de cirkel omlijst met ontroerende, helende muziek.

Deze ceremonie is een uitnodiging om op een dieper niveau te verbinden met jezelf, met het roerende ritueel van adem en cacao als je gidsen.

De Verbonden Ademhalingssessie is een toegangspoort tot je innerlijke werelden, waar je leert hoe je de adem als een sleutel kunt gebruiken om volledig in contact te komen met je lichaam en emoties.

De cacao nodigt je uit om je hart te openen en de zachtheid te verwelkomen, terwijl je tegelijkertijd het zelfhelend vermogen van je lichaam versterkt.

Reacties van tevreden deelnemers

Ik heb sinds de ademreis heb ik echt letterlijk meer lucht gekregen. Een diepe inademing stokt niet meer, maar gaat ook echt diep en de uitademing kan ik inmiddels echt steeds langer vasthouden. 

Wat is dit een gaaf gevoel! 

Het voelt als een overwinning voor mij, nu zijn er nog meer overwinningen te maken!!

Francien

Ik wist niet dat je zo diep kon gaan met "alleen" ademen. Wat een fantastische ervaring. Het voelde voor mij als een wedergeboorte van een nieuwe IK. Dankjewel Pauline voor deze mooie ervaring. Ik meld mezelf zeker nog een keer aan voor deze mooie reis naar mijn binnenwereld.


Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen
Angela 

Tijdens de ademsessie ging ik kopje onder om vervolgens met nieuwe levensenergie weer boven te komen. Na de sessie voelde ik meer ruimte in mijn lichaam, alsof die zware ballast uit mijn rugzak was gehaald. Een intense ervaring die ik niet had willen missen. Dankvaar voor de liefdevolle en professionele begeleiding van Pauline.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen
Geertruida

Voordelen van goed ademen.

⭐️ Het stress niveau in het lichaam gaat naar beneden.
⭐️ Je bent emotioneel en mentaal beter in balans.
⭐️ Je algemene gezondheid zal een stuk vooruit gaan.
⭐️ Je immuunsysteem zal verbeteren.
⭐️ Het geeft ruimte en nieuwe inzichten.

Hoe voel je je na de sessie?
Meer ontspannen
Meer in contact met jezelf
Je rugzak is leger
Minder last van oude emotie-pijnen
Een diep gevoel van ontspanning
Thuiskomen bij jezelf

Een ademcirkel en cacao ceremonie is een groot cadeau voor jezelf, om naar binnen te gaan en daar te ontdekken was losgelaten mag worden. Let if flow.

Ik begroet je graag bij Zonnevlecht Opleidingen,
Pauline Trum

Ademwerk kan (o.a.) helpen bij: 

 • Vermoeidheid
 • Burn-out
 • Migraine klachten
 • Chronische pijnklachten
 • Slapeloosheid
 • Pijnklachten
 • Hyperventilatie
 • Stress en paniek
 • Vermindering trauma klachtenEmotie regulatie
 • Meer energie
 • Beter contact met het lichaam
 • Vermindering van angst
 • Vermindering onrust
 • Ontspannen bekkenbodem
 • Beter om kunnen gaan met emoties

Contra indicaties ademwerk en cacao:

Hoge bloeddruk (ook met medicijnen), hartproblemen en het gebruik van SSRI-medicatie (bijvoorbeeld antidepressiva en slaapmedicatie). Als je zwanger bent is het niet mogelijk om deel te nemen aan ademwerk tijdens deze ceremonie.

Ademwerk is de poort naar onze ziel.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Online

Cursuskosten € 111,- (vrij van btw)

Voor wie is deze ceremonie?

Ik nodig je van harte uit om je innerlijke reis te maken.

Er is ruimte voor maximaal 9 vrouwen.

Cursusdata
Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Pauline Trum 

Net als vele anderen ben ook ik op reis naar de kern van mezelf. Hoe meer ik over mezelf leer, des te dieper en krachtiger mijn werk wordt. De reis blijft voortduren en ik geniet van het proces. Mijn eigen reis en ontwikkeling geeft mij de mogelijkheid om mijn studenten te bekrachtigen, te inspireren om te transformeren en het maximale uit zichzelf te halen.


Mijn kracht is om een veilige, ondersteunende, ontspannen en fijne leeromgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. In deze omgeving is het voor mijn studenten mogelijk hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.


Ik ben iedere keer bijzonder dankbaar dat ik aanwezig mag zijn bij deze zelf-ontdekking.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Soort studie

Groepstraining

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Investering

Cursuskosten € 111,--
(vrij van btw) waarvan € 25,00 inschrijfkosten.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Niveau

Voor alle vrouwen

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Vooropleiding

Niet van toepassing

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Certificaat

Niet van toepassing

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Lestijden en locatie

Zonnevlecht Opleidingen
Wijk en Aalburg
Van 10.30 tot 13.00 uur

Vrijdag 5 juli 2024

9 plaatsen

datum vrijdag 5 juli 2024

Lestijden van 10.30 tot 13.00 uur


Aanmelden?

Klik op aanmelden
Na ontvangst van je inschrijving zenden wij zo snel mogelijk de bevestigingsbrief per e-mail naar je toe.

Wij wensen je een leerzame cursus toe bij
Zonnevlecht Opleidingen.