Ademreis (breathwork) met cacao ceremonie

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Online

Ademreis (breathwork) met cacao ceremonie

Door allerlei omstandigheden kunnen we, onbewust, de beslissing hebben genomen om onze emoties te negeren of te onderdrukken.
We zijn de hele dag druk, rennen van hot naar her, en zijn onze uit-knop al lange tijd kwijt. Om vervolgens verbaasd te zijn dat we uitgeput raken, buiten adem zijn, en als laatste redmiddel van ons lichaam en/of brein, dat we lam gelegd worden.

Ademen is onze eerste levensbehoefte.

Ademhalen is onze eerste levensbehoefte. Het is het eerste en laatste wat we doen. Zonder ademhaling geen leven. Zonder goede ademhaling geen goed leven.
Een goede ademhaling maakt het lichaam vrij van emoties, stress, pijnklachten.

Meer info

Reacties van tevreden deelnemers

Ik heb sinds de ademreis heb ik echt letterlijk meer lucht gekregen. Een diepe inademing stokt niet meer, maar gaat ook echt diep en de uitademing kan ik inmiddels echt steeds langer vasthouden. 

Wat is dit een gaaf gevoel! 

Het voelt als een overwinning voor mij, nu zijn er nog meer overwinningen te maken!!

Francien

Ik wist niet dat je zo diep kon gaan met "alleen" ademen. Wat een fantastische ervaring. Het voelde voor mij als een wedergeboorte van een nieuwe IK. Dankjewel Pauline voor deze mooie ervaring. Ik meld mezelf zeker nog een keer aan voor deze mooie reis naar mijn binnenwereld.


Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen
Angela 

Tijdens de ademsessie ging ik kopje onder om vervolgens met nieuwe levensenergie weer boven te komen. Na de sessie voelde ik meer ruimte in mijn lichaam, alsof die zware ballast uit mijn rugzak was gehaald. Een intense ervaring die ik niet had willen missen. Dankvaar voor de liefdevolle en professionele begeleiding van Pauline.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen
Geertruida

Voordelen van goed ademen.

⭐️ Het stress niveau in het lichaam gaat naar beneden.
⭐️ Je bent emotioneel en mentaal beter in balans.
⭐️ Je algemene gezondheid zal een stuk vooruit gaan.
⭐️ Je immuun systeem zal verbeteren.
⭐️ Het zal je helpen giftige stoffen af te voeren.
⭐️ Het geeft ruimte en nieuwe inzichten.

Hoe voel je je na de sessie?
Meer ontspannen
Meer ik contact met jezelf
Je rugzak is leger
Minder last van oude emotie-pijnen
Een diep gevoel van ontspanning
Thuiskomen bij jezelf

Een breathwork cacao ceremonie is een groot cadeau voor jezelf, om naar binnen te gaan en daar te ontdekken was losgelaten mag worden. Let if flow.


Ik begroet je graag bij Zonnevlecht Opleidingen,
Pauline Trum

Breathwork (adewerke) kan (o.a.) helpen bij: 

 • Vermoeidheid
 • Burn-out
 • Migraine klachten
 • Chronische pijnklachten
 • Slapeloosheid
 • Pijnklachten
 • Hyperventilatie
 • Stress en paniek
 • Vermindering trauma klachtenEmotie regulatie
 • Meer energie
 • Beter contact met het lichaam
 • Vermindering van angst
 • Vermindering onrust
 • Ontspannen bekkenbodem
 • Beter om kunnen gaan met emoties

Contra indicaties cacao

Hoge bloeddruk (ook met medicijnen), hartproblemen en het gebruik van SSRI-medicatie (bijvoorbeeld antidepressiva en slaapmedicatie). Als je zwanger bent is het niet mogelijk om deel te nemen aan ademwerk tijdens deze ceremonie.

Ademwerk is de poort naar onze ziel.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Online

Cursuskosten € 122,- (vrij van btw)

Voor wie is deze ceremonie?

Ik nodig je van harte uit om deze innerlijke reis te maken.

Er is ruimte voor maximaal 9 vrouwen.

Cursusdata
Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Pauline Trum 

Net als vele anderen ben ook ik op reis naar de kern van mezelf. Hoe meer ik over mezelf leer, des te dieper en krachtiger mijn werk wordt. De reis blijft voortduren en ik geniet van het proces. Mijn eigen reis en ontwikkeling geeft mij de mogelijkheid om mijn studenten te bekrachtigen, te inspireren om te transformeren en het maximale uit zichzelf te halen.


Mijn kracht is om een veilige, ondersteunende, ontspannen en fijne leeromgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. In deze omgeving is het voor mijn studenten mogelijk hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.


Ik ben iedere keer bijzonder dankbaar dat ik aanwezig mag zijn bij deze zelf-ontdekking.

Ceremonie details

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Soort studie

Groepstraining

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Investering

Cursuskosten € 122,--
(vrij van btw) waarvan € 25,00 inschrijfkosten.

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Niveau

Voor alle vrouwen

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Vooropleiding

Niet van toepassing

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Certificaat

Niet van toepassing

Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen

Lestijden en locatie

Zonnevlecht Opleidingen
Wijk en Aalburg
Van 11.00 tot 15.00 uur

25 januari 2024
8 plaatsen

donderdag 25 januari 2024

Lestijden van 11.00 tot 15.00 uur


Aanmelden?

Klik op aanmelden
Na ontvangst van je inschrijving zenden wij zo snel mogelijk de bevestigingsbrief per e-mail naar je toe.

Wij wensen je een leerzame cursus toe bij
Zonnevlecht Opleidingen.