Zonnevlecht Opleidingen Pauline Trum

Word jij de nieuwe Trauma coach?

Transformeer je cliënten van klacht naar kracht

Welkom bij Zonnevlecht Opleidingen

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en een Trauma Coach te worden? Trauma is een complexe uitdaging waar velen mee worstelen, maar jij hebt de moed om het verschil te maken. Met onze diepgaande en empowerende opleiding tot Trauma Coach, zullen we je voorzien van de kennis, vaardigheden en het inzicht dat nodig is om anderen te begeleiden op hun weg naar herstel en veerkracht.

Onze opleiding is gebaseerd op de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten en best practices op het gebied van trauma therapie. We combineren theorie met praktijk, zodat je een solide basis hebt om te werken met diverse vormen van trauma.

Bij Zonnevlecht Opleidingen geloven we sterk in de kracht van persoonlijke groei en zelfreflectie. Daarom bieden we tijdens de opleiding ook ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Je zult werken aan je eigen traumaverwerking en het vergroten van je emotionele intelligentie, zodat je als Trauma coach je authentieke talenten mag ontdekken.

Ons ervaren team van docenten en professionals begeleidt je gedurende het hele traject. Na afronding van de opleiding ben je niet alleen een gediplomeerd Trauma Coach, maar ook onderdeel van ons uitgebreide netwerk van professionals in de geestelijke gezondheidszorg.

Klaar om jouw roeping te vervullen en anderen te helpen hun trauma te overwinnen? Sluit je aan bij Zonnevlecht Opleidingen en laat je passie voor transformatie tot leven komen. Samen creëren we een wereld waarin veerkracht en herstel centraal staan. Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding Trauma Coach en maak een blijvend verschil in mensenlevens!

Trauma Release Therapy®


Trauma Release Therapy® is ontwikkeld door Pauline Trum en voorzien van een keurmerk. Haar inspiratiebronnen zijn:

Somatic bodywork

Bessel van der Kolk

Ademtherapie

Peter Levine

Giten Tonkov - Biodynamic breathing


Pauline Trum Zonnevlecht Opleidingen Online

Pauline vertelt je meer over de opleiding

Jij bent nodig!

De wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg worden langer en langer, met alle gevolgen van dien. Veel mensen wachten (onnodig) lang op hulp. Door de lange wachtlijsten wordt de drempel om hulp te vragen vaak nog hoger, met het gevaar dat de problemen, klachten en symptomen iedere dag erger worden. Dit is niet nodig. Trauma Release Therapy® is een therapie die succesvol ingezet kan worden bij mentale én lichamelijke klachten en problemen. Als gediplomeerd en erkend Trauma coach ben jij de schakel tussen klacht en leven.
Het is tijd, jij bent nodig!