Zet jezelf in het licht

ZET JEZELF IN HET LICHT

De verborgen delen van het brein die niet zo verborgen zijn als we denken.
Als je iemand bent met een brandend verlangen om je leven, en je levenswerk naar een hoger niveau te tillen, dan is het begrijpen van hoe schaduwbewustzijn, en wat zich daar afspeelt, een belangrijk onderdeel van jouw groei.
Je reflecteert wie je bent en in welk deel jouw onbewustzijn zich bevindt, het licht of het donker, of je je daar nu van bewust bent of niet.
Je woorden, gedachten, acties, gedrag en energetische frequentie zijn als een etalage die je een inkijk geven in jouw diepste ZIJN, jouw ZIEL.
Schaduwbewustzijn zal je doen geloven dat je vastzit, verward bent en alleen, maar in werkelijkheid zijn Schaduwen ingangen naar je volgende ZIELSNIVEAU. Ze wijzen je precies waar je naar moet kijken om je te laten schijnen.
Schaduwen worden verkeerd begrepen en daarom keren de meeste mensen zich van ze af, maar door weg te kijken geef je ze juist meer kracht.
Het punt is dat schaduwen gezien willen worden.
Ze willen gehoord worden.
Hun enige doel is om jou te wekken en je ziel de kans te geven om verder te ontwikkelen.
In feite zijn het schaduw boodschappers.
De manier waarop ze je aandacht trekken, is door een verstoring in je leven veroorzaakt. Het is hun ‘taak’ om je te ontwrichten. Ze komen in de vorm van verwarring, angsten, depressie, wrok, verbroken relaties, ziekte, gebrek aan doel, financiële moeilijkheden, verslavingen, creatieve blokkades en een algeheel gevoel ‘niet goed zijn’.
Zonder deze wrijving zou het niet mogelijk zijn om naar Hogere Bewustzijnsniveaus te gaan en zouden we vastzitten in een bestaan waarin minder zijn dan ons Hoogste ZELF acceptabel is.
Zodra je leert je schaduwen te ontmoeten, begin je te begrijpen dat ze je ware kracht bevatten en kan je ze gaan zien voor de gaven die ze hebben. Ze zijn niet bedoeld om je naar beneden te halen, maar om  je te laten groeien. Om jouw Next Level-zelf te ontmoeten.
Je weet dat je je schaduw in het licht mag gaan zetten als je ….
Een brandend verlangen hebt om je leven en je levenswerk naar een hoger niveau te tillen, maar het lijkt
alsof je er niet alleen komt.
Jezelf emotioneel, mentaal, fysiek en/of spiritueel onvervuld voelt, maar je bent serieus bezig met het maken van echte, blijvende verandering in je leven.
Weet dat er 'iets meer' in je zit, maar je weet gewoon niet hoe je je erop moet afstemmen en het los kunt laten.
OF
Een verlangen hebt om de Mindset van het Collectieve Bewustzijn te doorbreken, maar het niet lukt om te zien hoe iets je ervan weerhoudt om je Hoogste Potentieel te leven.
Je weet dat je een krachtige boodschap in je hebt.
Je weet dat het de bedoeling is dat je een blijvende impact hebt op de mensen om je heen, en de mensen met wie je werkt.
Je weet dat er een hoger niveau is, waarvan je je op de drempel bevindt, en daarom ben je bereid om diep in het centrum van je Schaduwen te duiken.
Daarbinnen zal een wijsheid gevonden worden die alle angst en illusie zal oplossen. Zodra jij je Schaduwen leert kennen, met ze in gesprek gaat om ze vervolgens in het licht te zetten, zal je een innerlijke klik met je ziel ervaren die je naar een andere staat van ZIJN omvormt, voorbij de geïnstalleerde belemmerende overtuigingen en oude programmeringen.
Dit is wat jou te wachten staat als je jouw licht laat schijnen op jouw schaduw.

Ik zie je aan de andere kant!

Werken met de schaduwkant met je cliënt? Bekijk de opleiding Trauma coach op de website.
Pauline Trum
www.zonnevlechtopleidingen.nl
Over de schrijver